RETREAT & RELOAD

Retreat & Reload

På S.A.L.T arbetar vi ständigt efter att utveckla, inspirera och engagera männsikor inom hälsa och träning. Det holistiska perspektivet är av yttersta vikt för oss och vårt utbud kommer alltid att främja kropp såväl som själ och sinne. Därför är vi oerhört stolta över att presentera vårt nya koncept Retreat & Reload. För S.A.L.T är mer än bara en plats att träna på, vi är livsstilsinspiratörer.

Våra retreats är till för dig som vill och behöver ta en paus i vardagen för att ladda upp med ny energi och hälsoinspiration. För dig som vill ge din kropp så väl som sinne och själ lite extra fokus mitt i vardagsstressen. En möjlighet att komma bort och ladda om. En boost för kropp och sinne.


S.A.L.T 24H RETREAT & RELOAD

20-21 SEPTEMBER 2019

I samarbete med Vår Gård

Välkommen att ladda upp batterierna ute i vackra Saltsjöbaden! Boka en 24h retreat för dig själv och din hälsa. Bo hos anrika Vår Gård precis intill havet och träna med S.A.L.T i våra vackra paviljonger vid vattnet.

Ge dig själv ett 360graders perspektiv på hälsa och fyll din kropp med hälsosam mat lagad av Vår Gårds prisbelönta kockar och en meny framtagen av S.A.L.T’s kostrådgivare.

Stärk upp kropp och sinne med funktionell styrketräning, pulspass, pilates och avslappnande yogasessioner. Detta retreat är för alla, vi anpassar träningen efter din förmåga.


Priser:

Samtliga priser är för hela retreatet inkluderat tvårättersmiddag, frukostbuffé, lunch, mellanmål och work-shop, fyra träningstillfällen och två yogapass.

Retreat & Reload med övernattning i dubbelrum – 3495kr per person

Enkelrumstillägg +300kr per person

Reload utan retreat (dvs. utan övernattning men övrigt inkluderat) – 2695kr per person

Härliga goodie-bags till alla som anmäler sig!

Sista anmälningsdatum 15 september. Ange specialkost och ev. allergier vid anmälan. Anmälan sker till info@saltstudio.se märk din anmälan med ”Retreat & Reload” samt om du önskar dubbelrum ihop med någon, enkelrum eller deltagande utan boende.


Schema 24 h Retreat & Reload

Fredag 20/9

16:30 Ankomst

17:00 Välkomstdrink i hälsans tecken

18:00-18:45 Styrka & Stabilitetsträning

18:45-19:15 Stretchövningar och avslappning

20:00 Middag + Fri kväll

Lördag 21/9

7:30-8:45 75min Yoga – mjukt flöde för att väcka kroppen

9:00 Frukost

10:20-11:20 Styrka & Stabilitetsträning

11:35-12:30 Workshop ”Vad är hälsa? – Kost, stress och träning”, avslutas med tystpromenad och reflektion (Mellanmål serveras i samband med workshopen)

12:45 Lunch

14:15-15:00 Pilates

15:00-16:15 60min Yin Yoga

16:30 Take away mellanmål & utcheckning/avtackning

All mat under Retreatet är gluten- och sockerfri, huvudsakligen vegetarisk med veganska alternativ samt möjlighet till tillval av animaliskt protein. Maten tillagas av Vår Gårds prisbelönta kockar och menyn är framtagen tillsammans med S.A.L.T’s diplomerade kostrådgivare.


Träna med Nikie Sjöberg och yoga med Alexandra Frank

Nikie Sjöberg
Nikie är VD för S.A.L.T och har hela sitt liv drömt om att få inspirera andra till en hälsosam livsstil genom träning och kost. Nikie är lic. Personlig tränare samt specialiserad inom post-partum träning, utbildad pilatesinstruktöroch diplomerad kostrådgivare.

Nikie har undervisat i pilates och funktionell stykreträning i över 10år. Hon vidareutbildade sig sedan till diplomerad kostrådgivare med kognitiv inriktning, just för att intresset för det bredare perspektivet om vad hälsa och välmående är, samt hur vi alla kan nå fram till att hitta vår egen livsbalans som vi mår bra i. Nikie driver idag S.A.L.T Studio i Saltsjöbaden både som ägare, tränare och VD.

“Att få gå till jobbet och nypa sig i armen varje dag, för att man lever sin dröm och hjälper andra att uppfylla sina, är en ynnest.”

Alexandra Frank
Alexandra har undervisat dansklasser och olika former av gruppträning i över tjugo år. Hon kom i kontakt med yogan för första gången 2000 och gick kort därefter flertalet yogalärarutbildningar i former som Vinyasa flow och Yinyoga. I mötet med Ashtanga yogan uppstod den verkliga kärleken och 2007 gick hon Atmajyotis yogalärarutbildning i Ashtanga yoga. Under de senaste åren har Alexandra regelbundet fördjupat sin egen praktik och sin lärarroll för Kia Naddermier och Mysore Yoga Paris.

”Yogan är ständigt närvarande i mitt liv och varje stund på yogamattan är för mig unik. I den får jag utforska och förädla, men också öva min tillit till processen och möta mig själv där jag är, just nu – mentalt och fysiskt. Yogan är ett fantastiskt system som aldrig lämnar mig ensam.”


I stolt samarbete med Vår Gård

Vår Gård är en dynamisk och levande mötesplats intill Baggensfjärdens glittrande vatten. Här finns en stark historia som började redan på 1920-talet då Kooperativa Förbundet startade sina interna utbildningar i de gamla husen. Från dåtidens kursgård till dagens moderna mötesanläggning är Vår Gård en självklar aktör för utbildningsverksamhet och event med en vision att främja hållbara inkluderande organisationer.

Här möts människor i vacker och inspirerande miljö där konst, kultur och gastronomi skapar upplevelser som varar. Alla gäster kan förvänta sig en varm och personlig vistelse där ingenting är omöjligt. Följ med i fotspåren av tidigare generationer.