TIME TO RELOAD 7-8 FEB

Retreat & Reload – Time to Reload

På S.A.L.T arbetar vi ständigt efter att utveckla, inspirera och engagera männsikor inom hälsa och träning. Det holistiska perspektivet är av yttersta vikt för oss och vårt utbud kommer alltid att främja kropp såväl som själ och sinne. Därför är vi oerhört stolta över att presentera vårt nya koncept Retreat & Reload. För S.A.L.T är mer än bara en plats att träna på, vi är livsstilsinspiratörer.

Våra retreats är till för dig som vill och behöver ta en paus i vardagen för att ladda upp med ny energi och hälsoinspiration. För dig som vill ge din kropp så väl som sinne och själ lite extra fokus mitt i vardagsstressen. En möjlighet att komma bort och ladda om. En boost för kropp och sinne.


S.A.L.T RETREAT & RELOAD

TIME TO RELOAD – 7-8 FEBRUARI 2020

Välkommen att ladda upp batterierna ute i vackra Saltsjöbaden! Boka årets första retreat “Time to Reload” för dig själv och din hälsa.

Ge dig själv ett 360graders perspektiv på hälsa och fyll din kropp med hälsosam vegansk mat lagad av Vår Gårds prisbelönta kockar och en meny framtagen av S.A.L.T’s diplomerade kostrådgivare.

Stärk upp kropp och sinne med mjukgörande yoga, stärkande och stabiliserande pilates samt prova på den populära träningsformen Barre. Detta retreat är för alla, vi anpassar träningen efter din förmåga men just detta retreat har lite extra fokus på tid för att andas och ladda batterierna. En energiboost i februarimörkret.


Pris: 2695kr, inkluderar:

  • Tvårätters-middag
  • Frukostbuffé
  • Lunch
  • Mellanmål
  • Work-shop
  • Fyra träningstillfällen
  • Två yogapass

Stanna i retreat-bubblan och boka ett rum över natten hos Vår Gård. Med koden SALT får du 10% rabatt på rumspriserna. Boka ditt boende här.

Härliga goodie-bags till alla som anmäler sig!

Sista anmälningsdatum 20 januari. Ange specialkost och ev. allergier vid anmälan. Anmälan sker till info@saltstudio.se märk din anmälan med ”Retreat & Reload”. Det går även bra att boka och betala direkt via MindBody genom att klicka här.

Avbokning
Avbokning kan ske kostnadsfritt fram till 10 dagar innan ankomst.
Vid senare avbokning debiteras fullt pris.


Preliminärt schema för Retreat & Reload – Time to Reload

Fredag 7/2

16:30 Ankomst

17:00 Välkomstdrink i hälsans tecken

18:00-18:45 Styrka & Stabilitetsträning

18:45-19:15 Stretchövningar och avslappning

20:00 Middag + Fri kväll

Lördag 8/2

7:30-8:45 75min Yoga – mjukt flöde för att väcka kroppen

Frukost

10:30-11:20 Pilates

11:30-13:00 Workshop med Yoga trEat Anna – Mat för en god tarmhälsa

Lunch & egentid

15:30-16:20 Barre

16:30-17:30 60min Yin Yoga

17:45 Take away mellanmål & utcheckning/avtackning

All mat under Retreatet är gluten- och sockerfri, huvudsakligen vegetarisk med veganska alternativ samt möjlighet till tillval av animaliskt protein. Maten tillagas av Vår Gårds prisbelönta kockar och menyn är framtagen tillsammans med S.A.L.T’s diplomerade kostrådgivare.


Träna med Nikie Sjöberg, yoga med Alexandra Frank och lär dig mer om Mat för en god tarmhälsa med Yoga trEat Anna Noreheim Werin

Nikie Sjöberg
Nikie är VD för S.A.L.T och har hela sitt liv drömt om att få inspirera andra till en hälsosam livsstil genom träning och kost. Nikie är lic. Personlig tränare samt specialiserad inom post-partum träning, utbildad pilatesinstruktöroch diplomerad kostrådgivare.

Nikie har undervisat i pilates och funktionell stykreträning i över 10år. Hon vidareutbildade sig sedan till diplomerad kostrådgivare med kognitiv inriktning, just för att intresset för det bredare perspektivet om vad hälsa och välmående är, samt hur vi alla kan nå fram till att hitta vår egen livsbalans som vi mår bra i. Nikie driver idag S.A.L.T Studio i Saltsjöbaden både som ägare, tränare och VD.

“Att få gå till jobbet och nypa sig i armen varje dag, för att man lever sin dröm och hjälper andra att uppfylla sina, är en ynnest.”

Alexandra Frank
Alexandra har undervisat dansklasser och olika former av gruppträning i över tjugo år. Hon kom i kontakt med yogan för första gången 2000 och gick kort därefter flertalet yogalärarutbildningar i former som Vinyasa flow och Yinyoga. I mötet med Ashtanga yogan uppstod den verkliga kärleken och 2007 gick hon Atmajyotis yogalärarutbildning i Ashtanga yoga. Under de senaste åren har Alexandra regelbundet fördjupat sin egen praktik och sin lärarroll för Kia Naddermier och Mysore Yoga Paris.

”Yogan är ständigt närvarande i mitt liv och varje stund på yogamattan är för mig unik. I den får jag utforska och förädla, men också öva min tillit till processen och möta mig själv där jag är, just nu – mentalt och fysiskt. Yogan är ett fantastiskt system som aldrig lämnar mig ensam.”

Anna Noreheim Werin
Anna är diplomerad Ekologisk kost och näringsrådgivare och driver Yoga trEat. Hälsa och matlagning har alltid varit stora intressen för Anna och med åren så har hon fördjupat sig mer och mer och föreläser inom området hur det vi äter påverkar vår hälsa. Hon lagar mat på yoga retreats och håller matlagningskurser inom begreppet hälsomat ex. mat för en god tarmflora. Anna är certifierad yogalärare och efter kontakt med yogan blev hon själv mer medveten om matens betydelse för sitt egna mående.

“Jag tror inte att  det finns en diet som passar alla, men jag förespråkar mer grönt och vill  inspirerar  till  hur man  på ett enkelt sätt kan  föra in mer  grönsaker i sin vardagliga kost” – Anna

Workshop – Mat för en god tarmflora

Större delen av vårt immunförsvar styrs från vår tarm och har vi dålig balans där, påverkar det vårt välbefinnande. Anna pratar om hur du ska äta och vilka råvaror som stöder en god tarmflora.  Du får även lära dig göra egen mjölksyrad vitkål fullmatad med goda bakterier.


I stolt samarbete med Vår Gård

Vår Gård är en dynamisk och levande mötesplats intill Baggensfjärdens glittrande vatten. Här finns en stark historia som började redan på 1920-talet då Kooperativa Förbundet startade sina interna utbildningar i de gamla husen. Från dåtidens kursgård till dagens moderna mötesanläggning är Vår Gård en självklar aktör för utbildningsverksamhet och event med en vision att främja hållbara inkluderande organisationer.

Här möts människor i vacker och inspirerande miljö där konst, kultur och gastronomi skapar upplevelser som varar. Alla gäster kan förvänta sig en varm och personlig vistelse där ingenting är omöjligt. Följ med i fotspåren av tidigare generationer. Stanna i retreat-bubblan och boka även ditt boende hos Vår Gård, med koden SALT får du 10% på rumspriserna.