RETREAT & RELOAD

Retreat & Reload

På S.A.L.T arbetar vi ständigt efter att utveckla, inspirera och engagera männsikor inom hälsa och träning. Det holistiska perspektivet är av yttersta vikt för oss och vårt utbud kommer alltid att främja kropp såväl som själ och sinne. Därför är vi oerhört stolta över att presentera vårt nya koncept Retreat & Reload. För S.A.L.T är mer än bara en plats att träna på, vi är livsstilsinspiratörer.

Våra retreats är till för dig som vill och behöver ta en paus i vardagen för att ladda upp med ny energi och hälsoinspiration. För dig som vill ge din kropp så väl som sinne och själ lite extra fokus mitt i vardagsstressen. En möjlighet att komma bort och ladda om. En boost för kropp och sinne.


Time to reload 7-8 februari

Nu är det äntligen dags för nästa Retreat & Reload. Allt om detta hittar du genom att klicka HÄR eller gå in på Time to Reload 7-8 feb under Retreat & Reload i menyn här på hemsidan. Skicka din intresseanmälan till info@saltstudio.se och märk ämnesraden med “retreat&reload”. Eller köp och säkra din plats HÄR redan nu.


Tidigare retreats

24H RETREAT & RELOAD 20-21 SEPTEMBER 2019

I samarbete med Vår Gård